Translate

zaterdag 29 januari 2011

Royal Gallery organiseert groepsexpositie


In februari stellen tien leden van Atelier de Kromme Mijdrecht in de Royal Gallery in Amsterdam hun werk tentoon. Naast vooral figuratief werk, zullen er ook enkele abstracte schilderijen zijn te zien. Aangezien de kunstenaars alle hun persoonlijke stijl hebben, biedt de expositie een zeer gevarieerd beeld.
De vernissage van deze tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 5 februari van 16 tot 18 uur. Zanger/pianist Jordy de Leeuw zal de vernissage muzikaal opluisteren. De Royal Gallery is gevestigd aan de Koningsstraat 37 in Amsterdam en is van woensdag tot en met zondag van 12 tot 18 uur geopend. De expositie duurt tot en met 27 februari.
Atelier de Kromme Mijdrecht is een vereniging van amateur-beeldend kunstenaars, waarvan een aantal leden echter een professioneel niveau heeft bereikt en die dertig jaar geleden werd opgericht door Gijs Piera. Van zaterdag 5 tot en met zondag 27 februari zullen tien kunstenaars hun werk in de Amsterdamse Royal Gallery exposeren: Freddy Hentzen,Truus Wortel, Marja Tulp, Agnes Remkes, Berry Schoemaker, Gosia Kowalska, Jaap de Vries, Tina Sopacua, Elise Warner en Ria Blommaert.
De expositie toont schilderijen van stillevens, portret, model en dieren, maar ook landschappen en abstracte werken. In totaal omvat de expositie zo’n vijftig werken. De foto toont 'Vissen' van Tina Sopacua.
Meer informatie over Team Jetje