Translate

maandag 28 november 2011

Beurs 'Kunst en Living' in Ahoy


De beurs Kunst en Living vindt dit jaar van vrijdag 9 tot en met zondag 11 december voor de 11e keer plaats in Ahoy, Ahoyweg 10 in Rotterdam. Kunst en Living is hét kunst- en lifestyle-evenement voor meer dan vijftienduizend liefhebbers én levensgenieters die de mooie dingen in het leven weten te waarderen. Van oorsprong stond de beurs alleen open voor professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland. Sinds vijf jaar zijn er meer lifestyle-aspecten toegevoegd en inmiddels vinden ook steeds meer galeries de weg naar Kunst en Living. Dit jaar staan er ook diverse lezingen en workshops op het programma.
Het evenement kent een aansprekend deelnemersaanbod. Van toegankelijke en betaalbare kunst in een luxe setting gepresenteerd door professionele kunstenaars, galeries, woninginrichters, stylisten en tuinontwerpers,tot mode, juwelen en andere zaken die het leven aangenaam maken.
Openingstijden: vrijdag 17 tot 22 uur, zaterdag 10 tot 18 uur en zondag 10 tot 18 uur. De prijzen zijn voor volwassenen € 12,-, € 9 in de voorverkoop via de website van Kunst en Living. 65 Plus en de CJP- en Museumkaarthouders krijgen € 2 korting.
Kinderen tot 7 jaar kunnen gratis mee naar binnen en voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar betaalt u €5,-.
Een routebeschrijving staat op de site van Ahoy.
Meer informatie over Team Jetje