Translate

dinsdag 1 november 2011

Gratis boek tijdens Nationale Kunstweek


De komende Nationale Kunstweek, die van van 5 tot en met 13 november wordt gehouden, plaatst beeldende kunst en Nederlandse beeldend kunstenaars nadrukkelijk in de belangstelling. Dit jaar is het de zevende editie van de Kunstweek met als thema ‘Kunst kriebelt de geest’. Aan deze editie nemen onder andere kunstenaars, galeries, kunstuitlenen, kunstmusea en winkels in kunstenaarsbenodigdheden in het hele land deel.
Als u tijdens de Kunstweek twee ‘kunstinstellingen’ bezoekt, krijgt u het Jaarboek Kunstenaars 2012 cadeau. Het lijvige Jaarboek telt vierhonderd pagina’s en toont werken van circa 275 Nederlandse beeldend kunstenaars en de namen van meer dan vijfentwintighonderd kunstenaars. Het is de verwachting dat de tienduizend beschikbare boeken snel op zullen zijn.
Op de website van de Nationale Kunstweek kunt u een formulier downloaden, waarop twee adressen met handtekening van een kunstinstelling moeten worden verzameld. Als daarna het formulier naar de Stichting Kunstweek wordt opgestuurd, ontvangt u het fraaie boek gratis thuis.
Meer informatie over Team Jetje