Translate

maandag 7 november 2011

Uitreiking Art Olive Award


Op vrijdagavond 11 november vindt de officiële opening plaats van de expositie met werk van de deelnemers aan de ArtOlive Jong Talent Award competitie. Tussen 19 en 23 uur vindt de uitreiking van de prijs plaats.
Dit jaar wordt deze elfde editie van ArtOlive Jong Talent gehouden in Loods 6 op het KNSM-eiland, KNSM-laan 143 in Amsterdam.
De grote industriële ruimte van de Bagagehal zal het toneel van de expositie zijn. De hal zal worden ingevuld met werken van 27 kunstenaars.
ArtOlive Jong Talent is een jaarlijks terugkerend evenement waar de meest veelbelovende afstudeerders van de Nederlandse Kunstacademies worden gepresenteerd in één overzichtstentoonstelling.
Een professionele jury, dit jaar bestaande uit Kees van Twist (directeur Groninger Museum), Ann Demeester (directeur De Appel Jongensschool, Amsterdam) en Ricardo Burgzorg (directeur My First Art Collection) zal aan de meest veelbelovende kunstenaar de ArtOlive Award 2011 uitreiken.
De openingstijden van de expositie zijn op donderdag 10 november van 12 tot 20 uur, op zaterdag 11, zondag 12 en zondag 13 november van 12 tot 18 uur. De entree bedraagt € 7,50, inclusief het ArtOlive Jong Talent magazine.
Meer informatie over Team Jetje