Translate

zaterdag 17 december 2011

Lucas Lelieveld exposeert in MLB Galerie

MLB galerie is een initiatief van Marie-Louise Boel, die de ruimte vóór haar kantoor als galerie inrichtte. Het is een bijzondere tentoonstellingsruimte aan de Witte de Withstraat 32 A, de kunststraat in Stadsdeel West in Amsterdam.
Het bekijken en beleven van de exposities in deze galerie is elke maand weer een cadeautje. Soms mooi, soms ontroerend, soms experimenteel. Maar altijd verrassend. De ruimtes zijn licht en intiem. Dit leidt bij elke tentoonstelling tot een eigen sfeer. Soms cool, soms huiselijk, soms design, soms vol. Maar altijd uniek.
2012 begint met een "huiselijke" opening van een tentoonstelling en installatie van Lucas Lelieveld. De opening vindt op 8 januari om 15 uur plaats; de finissage om dezelfde tijd op 28 januari.
Lelieveld is een echte schilder. Bij MLB gaat hij experimenteren met een installatie over zijn fascinatie voor interieurs als een soort portret van de mens die er in woont en werkt. Het zijn hun droomruimtes. MLB Galerie is geopend op zaterdagen van 12 tot 18 uur en verder op afspraak.
Meer informatie over Team Jetje