Translate

dinsdag 3 januari 2012

Meepraten op forum MainportArt

Mainport Art Productions heeft –vooralsnog als test - haar website uitgebreid met de mogelijkheid om berichten te plaatsen op een Forum-pagina

. Nu is het al mogelijk voor kunstenaars en fotografen om modellen te zoeken en omgekeerd om zich als model aan te bieden.
Ook voor het grote publiek is het mogelijk om te kijken of er aanbiedingen zijn van kunstenaars om werken in opdracht te maken of van fotografen om een fotoshoot of –reportage te maken.
Kunstenaars en fotografen, maar ook galeries of exploitanten van tentoonstellingsruimtes, kunnen nieuwe exposities aankondigen. Neem je deel aan een kunstmarkt of organiseer je een workshop, laat het weten.
Aan de ‘Koffietafel’ kunnen alle mogelijke onderwerpen worden gepost, maar het team van MainportArt gaat er wel van uit dat deze iets hebben te maken met de thema’s waar MainportArt zich mee bezig houdt. Persoonlijke, politieke of godsdienstige discussies e.d. horen dus niet op het Forum thuis. Evenmin discriminerende, grove of beledigende teksten. De webmaster houdt bij het Forum nauwgezet de vinger aan de pols en zal ongewenste ‘posts’ onmiddellijk verwijderen.
Wanneer je suggesties hebt voor specifieke onderwerpen, dan kun je deze via de website of als reactie op dit blog laten weten.
Meer informatie over Team Jetje