Translate

zondag 5 februari 2012

Werelden ontmoeten elkaar in april


MainportArt is een organisatie die niet alleen kunstenaars aan een website helpt; het team zet zich ook in om een bredere ondersteuningstaak uit te voeren.
Zo biedt het desgewenst ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie en het probeert voor aangesloten leden exposities te verzorgen of bij de realisatie met allerlei diensten te helpen. Zo organiseert MainportArt in mei een groepsexpositie in de Royal Gallery in Amsterdam. Daaraan zullen kunstenaars deelnemen die bij MainportArt ook een website hebben.
In april wordt er, weliswaar op initiatief van één van de kunstenaars, Marina Wortel, een expositie gehouden in de MLB Galerie in Amsterdam. MainportArt zorgde uit haar ledengroep voor een mede-exposant, Remgeesh Das, die goed aansluit, maar ook boeiend contrasteert met het werk van Marina. Remgeesh komt uit India en maakt figuratief werk, terwijl Marina uitsluitend abstracte werken maakt. Deze achtergrond zorgde voor een passend thema, 'Where worlds meet'.
MainportArt biedt aan beide kunstenaars ondersteuning op het gebied van communicatie. Dat zal in dit geval weliswaar pas in maart en april duidelijk merkbaar worden, als media-ondersteuning wordt geboden, maar bijgaand plaatsen wij alvast een aankondiging, zodat u het in de agenda kunt zetten en uw vakantieplanning er op kunt afstemmen.
Meer informatie over Team Jetje