Translate

vrijdag 9 maart 2012

Kunstmarkt in Amsterdam op 14 april

In navolging van de succesvolle kunstmarkt van vorig jaar wordt er ook dit jaar een kleurrijke, kunstzinnige dag georganiseerd door Stichting RAAF. De grote kunstmarkt wordt op zaterdag 14 april gehouden op het Hoofddorpplein en de Hoofddorpweg in Amsterdam-Zuid.
Er zal weer van alles te zien zijn, zoals teken- en schilderkunst, grafiek, fotografie, graffiti, sieraden, keramiek en mozaïek.
Ook dit jaar zal er een leuke dag van worden gemaakt en het plan is er om het mega mozaïekkunstwerk van Fabrice Hund, getiteld “Hoofdzaak Liefde”, waaraan vorig jaar werd gewerkt, verder te completeren. 
Wederom met hulp van de buurtbewoners. Dit is een unieke kans om mee te werken aan een tijdloos kunstwerk voor de stad Amsterdam!
Ook zullen er weer voor jong en oud diverse workshops en activiteiten worden georganiseerd. U kunt rekenen op een schilderworkshop voor kinderen, kunstzinnige zeepbellen maken met bellenblaaskunstenaars, graffiti workshops, een fotowedstrijd, mozaïekworkshop en een schrijfworkshop.
De kunstmarkt zal ongetwijfeld weer leiden tot hoge bezoekersaantallen, goede verkoop en promotie, maar bovenal zal Amsterdam weer een kunstzinnige impuls ondergaan. 
Kunstenaars die graag deel willen nemen aan de kunstmarkt kunnen zich nu nog inschrijven via raaf2012@gmail.com.


Meer informatie over Team Jetje