Translate

maandag 5 maart 2012

Regionale Kunstdag op 11 maart in Rotterdam


Op zondagmiddag 11 maart 2012 wordt van 13 tot 17.30 uur de volgende regionale Kunstdag van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars in Las Palmas te Rotterdam gehouden. Een van de deelnemende kunstenaars is Antoinette M.H. Brandenburg, die in Rotterdam woont en werkt.
Zij exposeert met twee doeken: "Fisheye view on Times Square" (foto) en "Female praying at the door of the Holy Selpulchri Church Jerusalem".
Tijdens de kunstdag wordt aan de bezoekers gevraagd een enquèteformulier in te vullen met daarop aangegeven de drie "beste" kunstenaars van deze Kunstdag.
Aan het einde van de middag worden de namen geteld en de dertig meest genoemde kunstenaars worden uitgenodigd om deel te nemen aan de nationale Kunstdag te Amsterdam.
Het invullen van het formulier is aan bepaalde voorwaarden verbonden bijvoorbeeld er moeten 3 kunstenaars aangevinkt zijn - niet meer en niet minder - en het moeten ook kunstenaars zijn die werkelijk aan de regionale Kunstdag deelnemen. Om willekeurig invullen te voorkomen, staan er ook verzonnen namen tussen. Antoinette stelt een aantal vrijkaartjes ter beschikking. Als je haar via haar website mailt met vermelding van naam en aantal, dan legt zij ze - zolang de voorraad strekt - op naam bij de kassa voor je klaar. Uiteraard hoopt zij dat je haar werk waardeert en dat op het formulier laat blijken.

www.antoinette-art.com
Meer informatie over Team Jetje