Translate

donderdag 5 april 2012

Website voor Christa Logman


Vandaag is de website online gekomen, die Christa Logman had aangevraagd als 'verlengstuk' van de MainportArt-expositie in de Royal Gallery in mei.
Christa, opgegroeid in Alkmaar en sinds 1999 woonachtig in Kudelstaart, heeft sinds haar tienerjaren bij diverse professionele kunstenaars teken- en schilderlessen gevolgd. Haar moeder vond dat ze na de middelbare school de kunstacademie had moeten gaan doen, maar zelf had ze toen nog bedenkingen t.a.v. de maatschappelijke relevantie van kunst; ze ging psychologie studeren en vervolgens management consultancy. Zij is jarenlang werkzaam geweest op het snijvlak van mens en bedrijf en gespecialiseerd in veranderingstrajecten en omgaan met weerstanden.
Op haar werk tijdens het maken van plannen voor 2002 zei ze nog dat een van haar persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen op het privé-vlak was haar oude passie modelschilderen weer op te pakken. Op Kerstdag 2002 ontmoette zij kunstenares Carla Baarspul in de Dominicuskerk in Amsterdam die daar ter plekke portretteerde. Geïnspireerd door de tekenvaardigheden van Carla en haar carrière ommezwaai heeft Christa de daad bij het woord gevoegd.
Inmiddels heeft Christa de Wackers Kunst Academie gevolgd in de richting modelschilderen, waar zij het eerste jaar mocht overslaan. Schilderen is haar passie.
Meer informatie over Team Jetje