Translate

zondag 15 juli 2012

Club Mainport Art



Op 15 juli is een zeer belangrijke stap voor MainportArt gezet. Namelijk de start van Club Mainport Art. Waar MainportArt nog vrij algemeen en breed op ondersteuning van de beeldende kunst is gericht, doet Club Mainport Art dat gerichter door het aanbieden van een aantal producten om het exposeren en verkopen van beeldende kunst te vergemakkelijken. Maar ook fotografen en modellen worden zeker niet vergeten.

Een paar willekeurig opgesomde voorbeelden van voordelen van Club Mainport Art

  • Websites zonder advertenties die daardoor professioneler overkomen,


  • Honderden mogelijkheden voor een website volgens nieuw ontwerp in voordelige abonnementsvorm Klik hier voor informatie


  • Doorspringen naar eigen websites buiten het Mainport Netwerk, Zie hieronder (bij het nut van een netwerk) voor verdere uitleg


  • Sites speciaal geoptimaliseerd voor de mobiele telefoon


  • De papieren "weggeefportfolio". Uw website in een papieren versie. Nu nog gratis als PDF maar aan een ingebonden versie tegen een geringe betaling wordt gewerkt. Een uniek bijproduct van uw website. Denk voor modellen aan weggevenbij modellenbureau's en opdrachtgeverz of voor kunstenaars om weg te geven of zelfs te verkopen tijdens een expositie! Klik hier voor een voorbeeld hoe zoiets er uit kan zien.


  • Nieuwe functies en verdere verbeteringen in de bestaande websites. Zie deze en de voorgaande nieuwsbrieven voor voorbeelden van de vele ontwikkelingen van de laatste drie maanden!


  • Kortingen op een aantal zaken, wat bij verdere groei alleen maar beter zal worden omdat we daardoor aantrekkelijker voor derden worden


  • Het gaat ons er niet om om rijk te worden van MainportArt. Onze actieve leden belonen we graag. Een (terug-) verdienmogelijkheid voor de kosten van het lidmaatschap is dan ook een logische ontwikkeling.

Club Mainport Art is een belangrijke stap voor ons omdat zonder een inkomstenbron het voorbestaan van Mainport Art Productions op den duur niet mogelijk is. Groei op basis van een zogenaamd olievlekmodel (klanten brengen weer nieuwe klanten aan en financiering op basis van het klikken op advertenties) is de afgelopen drie jaar helaas onmogelijk gebleken. Overigens is het lidmaatschap van Club Mainport Art een aanvulling en geen verplichting. Wordt u geen lid dan verandert er op korte termijn helemaal niets. Maar als er niemand lid wordt, ja, dan wordt het op den duur wel lastig voor ons. .

De kosten van Club Mainport Art zijn met een dubbeltje per dag zodanig dat dit voor helemaal niemand een belemmering kan zijn, temeer daar de terugverdienmogelijkheden ruimschoots aanwezig zijn.

Bezoek de site "http:club.mainportart.nl" en wordt lid. U zult er geen spijt van krijgen.

Meer informatie over Team Jetje