Translate

maandag 2 juli 2012

Nieuwe foto's op site Luis Durand

Luis Durand heeft een serie foto's van stadsgezichten en landschappen toergevoegd aan zijn website. Ook een fraaie serie beelden van het fort van Paramonga in Peru, door de Spaanse overheersers voor het eerst beschreven. Luis Jesús Durand woont in Lima, Peru – het oude land van de Inka’s. Hij studeerde aan de San Marcos universiteit, een van de oudste universiteiten van Zuid-Amerika. Hier maakte hij zijn eerste fotografische werken.
Uit die tijd stamt zijn contact met MainportArt's Frank de Leeuw - in die tijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de huisstijl van AkzoNobel - die hem adviseerde bij zijn afstudeerscriptie over bedrijfsidentiteit.
Tegenwoordig werkt Luis als bedrijfscommunicatieadviseur en heeft hij zo’n tien jaar ervaring op het gebied van interne en externe communicatie bij fabrieken, detailhandelszaken, scholen, et cetera. Luis Jesús schreef ook onderzoeksrapporten op het gebied van bedrijfsidentiteit in de Peruviaanse textielindustrie en hij werkt aan een doorlopend onderzoeksprojects op het gebied van e-overheidsbestuur in Peru.
Luis Jesús houdt van reizen en laat graag de cultuur en volksaard van zijn land zien. Fotografie is voor hem een manier om die vast te leggen. Zijn foto’s laten natuurlijke landschappen zien, oude ruïnes van voor de Spaanse verovering en traditionele kleding. Luis hoopt aan het einde van de zomer naar Nederland te komen om ook hier zijn camerachip vol te laden met beelden van Nederlandse architectuur en landschappen en de rijke Nederlandse cultuur ook te leren kennen.
Meer informatie over Team Jetje