Translate

dinsdag 3 juli 2012

Marco Sanges bij Eduard Planting Gallery

De surrealistische wereld van de Italiaanse fotograaf Marco Sanges is tot 11 augustus te zien bij de Eduard Planting Gallery, Eerste Bloemdwarsstraat 2 in Amsterdam. Het thema is ‘Beyond Decadence’ en daarmee wordt een opwindende selectie van surrealistische en erotische beelden en portretten van opvallende personen getoond. Stomme films vormden de voornaamste bron van inspiratie voor deze vernieuwende fotograaf en filmmaker.
Hij heeft zijn werk over de gehele wereld geëxposeerd. Marco’s opdrachtgevers zijn ondermeer Agent Provocateur, Vogue, Sunday Telegraph, Photo, Katalog, Dolce & Gabbana en Eyemazing Books. De boeken zijn verschenen onder de titels Circumstances, Venus, Wild en Erotic Photography. Hij heeft diverse prijzen gewonnen: The Best Experimental Art Film tijdens het Open Cinema Festival in St. Petersburg in 2009, Best Art Film tijdens het Portobello Film Festival in Londen, in 2008, voor de korte film Circumstances. De trailer is hier te zien.
De expositie ‘Beyond Decadence’ zal ook deel uitmaken van het Downtown programma van de Amsterdam Fashion Week van 6 tot 15 juli en van de Amsterdam Gay Pride van 2 tot 5 augustus.
Meer informatie over Team Jetje