Translate

dinsdag 28 augustus 2012

Open Art Fair in Jaarbeurs Utrecht

De eerste lustrum-editie van de Open Art Fair vindt plaats van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 september 2012 in de Jaarbeurs aan het Jaarbeursplein in Utrecht en is dagelijks geopend van 10 tot 17.30 uur.
De Open Art Fair is een kunstbeurs voor iedereen. Voor kenners en liefhebbers, door professionele galeries uit binnen- en buitenland en met de meest uiteenlopende vormen van hedendaagse kunst. Of u nu van schilder- of beeldhouwkunst houdt, van glas, keramiek of sieraden - op de Open Art Fair zijn alle kunstuitingen te zien en te koop.

Bezoekers kunnen dit jaar op één toegangskaart zowel de Open Art Fair als de 50PlusBeurs bezoeken en tussen beide beurzen zijn diverse doorgangen.
Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van de Open Art Fair vindt dit jaar een bijzondere prijsvraagactie plaats.
Elke bezoeker aan de beurs maakt dit jaar kans op één van de tien waardecheques van maar liefst € 1.000, te besteden bij één van de aan de actie deelnemende galeries op de Open Art Fair.
In het programmaboek vindt de bezoeker een bon waarop deze kan aangeven bij welke galerie hij of zij de prijs zou willen verzilveren. Direct na afloop van de beurs worden de tien waardecheques verloot en krijgen de winnaars bericht.



Op de website van de Open Art Fair is ondermeer een lijst te zien van deelnemende galeries. Eén van de deelnemers is Vera Bakker van New Place Art Gallery. Tijdens de Open Art Fair presenteert New Place Art Gallery schilderkunst van Peter van den Borne en Irina Khabibova, fotografie van Henri Senders (foto) en het project Marble Metaphysics (handgemaakte marmeren beelden). De galerie is in ’s-Hertogenbosch gevestigd.

De toegangsprijs tot de kunstbeurs bedraagt € 20 euro, maar in de voorverkoop, via de website, € 13.

Foto: Henri Senders, ‘Sunday Morning in November’, 2010, fotografie, 80 x 60 cm
Meer informatie over Team Jetje