Translate

dinsdag 28 augustus 2012

Storm Galerie verhuist

We lazen het op Facebook. Storm Galerie verhuist over enkele dagen van de Van Baerlestraat naar haar nieuwe locatie aan de Brouwersgracht 157-159 in Amsterdam, het voormalige Maitreya Boeddhistisch Centrum.
De galerie is onconventioneel, betaalbaar en veelzijdig. STORM galerie is een initiatief van kunstenares Martine Mulder. Met haar vrije geest en ‘smaak voor het ongewone’ creëerde ze een laagdrempelige plek waar je net dat schilderij of beeld kunt vinden waar je al een tijd naar zoekt. Een galerie zonder blabla, waar onverwachte dingen gebeuren.
Geld verdienen is niet de belangrijkste doelstelling van Storm Galerie. Ook kunstenaars met minder commercieel werk komen aan bod. Naast de doorlopende expo ‘Diversity’, met werk van vijftien wisselende kunstenaars zijn er regelmatig kleine kunstevenementen, zoals ‘Storm op Zondag’ en ‘Art Present’.
De openingstijden van Storm Galerie zijn op dinsdag en woensdag van 14 tot 19 uur en op zaterdag van 12 tot 17 uur. Naar verwachting opent de nieuwe galerie op 12 september haar deuren.
Meer informatie over Team Jetje