Translate

zaterdag 25 augustus 2012

MainportArt Prikbord operationeel

Zoals bekend huldigen we bij Mainport Art Productions het maar al te vaak bewezen principe dat op het gebied van websites 1 + 1 aanzienlijk meer dan 2 is. Websites gedijen verreweg het beste in een netwerk van sites uit dezelfde branche. De synergie kan dan enorm zijn.

Handig is dan als dit netwerk een aantal sites bevat die niets anders doen dan verkeer naar het netwerk als geheel trekken en daarmee indirect weer naar de websites van de individuele deelnemers. Een dergelijke site mag daarbij breder opgezet zijn dan alleen de onderwerpen die in het netwerk aan bod komen.

Het mainport Art Netwerk kent inmiddels een flink aantal van dit soort sites en we kijken altijd rond naar nieuwe mogelijkheden. Deze hebben we gevonden in een Nederlandse Pinterest kloon. Schandalig gekopieerd qua opzet maar het werkt prima. De site is trouwens aardig geïntegreerd met Pinterest en andere social media sites als Facebook en Twitter.

Op http://prikbord.mainportart.nl vindt u de website. Het prikbord bestaat nog geen 24 uur en is dus nog wat leeg, maar daar gaat de komende tijd verandering in komen. En daar kunt u ons altijd bij helpen. Heeft u afbeeldingen die u graag geplaatst zou zien? Advertenties? Flyers? Vul het formulier onder de tab [Toevoegen] in en na goedkeuring wordt deze geplaatst. Het levert u in elk geval weer een link naar uw website op en dat is nooit weg. Voor de waardering door Google telt een dergelijke "backlink" zwaar mee.

Dus plaats uw afbeeldingen, foto's etc ook op het prikbord van Mainport Art. Een afbeelding die op dit weblog wordt geplaatst wordt automatisch meegenomen, dus daar hoeft u niets extra's voor te doen. Zie de "paarse" advertentie over Ootmarsum hieronder en in de afbeelding.
Meer informatie over Team Jetje