Translate

donderdag 15 november 2012


’Talkshow Royal’
-uitnodiging-

Op zondag 18 november vindt in de ‘Amsterdam Royal Gallery’ aan de Koningsstraat ‘Talkshow Royal’ plaats. Presentator is de Amsterdamse kunstenaar Rob Schrama, van wie momenteel in de galerie een tentoonstelling van zijn werk te zien is.
De kunstenaar nodigt bekende Amsterdammers uit om een persoonlijk gesprek over kunst aan te gaan. Zijn gasten kunnen daar boeiend en amusant over vertellen.

Uitgenodigd worden o.a. een schrijver, politicus, imam, dirigent, sjamaan en kunstenaar. De Amsterdamse dichteres en filosofe Marianne Vreugdenhil treedt op als tafeldame van Rob Schrama. De gesprekken worden afgewisseld met diverse muziekoptredens.



Het is niet de eerste keer dat Rob Schrama zich ontpopt als talkshow presentator. Tijdens de Koningsstraatfeesten gaf de kunstenaar reeds blijk van een verfrissende en originele wijze van vragen stellen, waardoor er levendige gesprekken en spannende interacties met het publiek ontstonden.

Bij het laatste gespreksonderdeel van ‘Talkshow Royal’ presenteert het publiek de show en wordt Rob Schrama zelf uitgenodigd, om over kunst te gaan vertellen.

Tijd en Plaats:
Zondag 18 November van 15:00-17:00 uur
Amsterdam Royal Gallery
Koningsstraat 37,1011 ET Amsterdam

Inlichtingen?
Rob Schrama Tel. 06-46608660

Deelnemers MainportART Netwerk


Meer informatie over Team Jetje