woensdag 11 juni 2014

schildersfestival in Noordwijk

Schildersfestival in Noordwijk

Ook dit jaar barst volgende week het bekende schildersfestival in Noordwijk weer los. Zoals elk jaar doen er ook nu weer de nodige Mainport Art Kunstenaars aan mee. Was de locatie in een donkere antikraaklocatie in Noordwijk Binnen van vorig jaar volgens veel deelnemers een totale ramp, dit jaar is weer voor een zonnige en lichte locatie gekozen, namelijk strandpaviljoen de Zeester aan de koningin Astrid Boulevard.
schildersfestival in Noordwijk

Niet-noordwijkers moeten wellicht even zoeken maar het is inderdaad een fraaie locatie die de weemoed naar de tent van vroeger, zie de foto hier boven, bij veel deelnemers wellicht wat weg kan nemen.En nog een paar sfeerfoto's binnen: http://www.em-ha-em-art-productions.nl/high5models/henriette/tekenen-en-schilderen/naaktmodel/noordwijk-2007/

Het schildersfestival in Noordwijk staat bekend om de kooplust van de bezoekers, wat gezien de hoge kwaliteit van het gemaakte en vertoonde werk niet meer dan logisch is. Was vorige jaar ook de veiling in de vernieuwingsdrift van de organisatie gesneuveld, ook dit leuke gebeuren is dit jaar in ere hersteld.

Al met al is het schildersfestival in Noordwijk een absolute aanrader voor elke kunstliefhebber. En wie is dat niet tenslotte? En blijft u wel even  van het model af?

model op schildersfestival in NoordwijkGeen opmerkingen:

Een reactie posten