donderdag 14 februari 2013

Galerie ter overname gezocht!

We kregen van een relatie de vraag of wij nog mensen weten die hun galerie van de hand willen doen. Een galerie is zoals bekend niet zo'n rijkmaker in deze tijden van crisisgeluiden,  dus wie weet en gooien we er eens een oproepje tegenaan op dit weblog.

Gezocht wordt bij voorkeur een bestaande galerie (mag verlies draaien) of een winkelpand dat er geschikt voor te maken is. Het pand moet minimaal enkele jaren gehuurd kunnen worden met eventuele mogelijkheid tot aankoop in de toekomst.  Achterstallig onderhoud is tot op zekere hoogte acceptabel.

Ook andere (liefst wat oudere) panden komen in aanmerking, mits het bestemmingsplan kunst verkoop mogelijk maakt. Naast een winkelgedeelte zou een aparte ruimte om cursussen te geven etc. wenselijk zijn.

Qua locatie wordt gedacht aan een omgeving buiten de Randstad, liefst wat toeristisch van aard. Op het platteland of tot hooguit een wat kleinere stad. Zeker geen grootstedelijke locaties.

Heeft u zelf iets in de aanbieding of weet u iemand die iets in de aanbieding heeft? Geef het even aan ons door via het reactieformulier elders op deze pagina dan komt het helemaal goed. Namens de relatie alvast hartelijk dank.

En het heeft effect gehad. De oproep heeft tot meerdere reacties geleid waaronder een bruikbare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten