Translate

donderdag 15 december 2011

Expositie VanBert in Mijdrecht


De Uithoornse kunstschilder Bert Slagt presenteert zich in de regio Amstelland en de Ronde Venen met een bijzondere expositie.
Hij is te gast bij Gasse Wonen in Mijdrecht met een overzichtstentoonstelling ter afsluiting van dit mooie kunstjaar 2011. In de maand december zal daar een groot aantal van zijn werken te zien zijn, waardoor dit een unieke gelegenheid is om de verscheidenheid van zijn werk te ervaren.
VanBert is het pseudoniem waaronder Bert Slagt zijn schilderijen signeert. Het afgelopen jaar is zijn veelzijdige schilderwerk op maar liefst negen kunstevenementen te bezichtigen geweest. Waaronder de Open Art Fair in Utrecht en De Nationale Kunstdagen in Amsterdam.
De collectie VanBert is er een met scherpe contrasten tussen onderwerpen, technieken en stijlen.
Bert gelooft in onafhankelijke kunst, kunst die niet wordt geplaatst in hokjes of wordt gedefinieerd door een bepaalde stijl. Ieder schilderij staat op zichzelf; kleurrijk en boeiend. Kunst maken om de kunst zelf en om de energie en inspiratie die dat opwekt bij kunstliefhebbers. In zijn atelier in Aalsmeer werkt en speelt hij met licht, de verbindende factor tussen al zijn verschillende werken.
VanBerts kunst wordt de gehele maand december 2011 geëxposeerd bij Gasse Wonen, Bozenhoven 53 in Mijdrecht.
Meer informatie over Team Jetje