Translate

dinsdag 16 maart 2021

16 maart. dag van de thuiswerker

Behoor je ook tot de grote groep van de thuiswerkers? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want vandaag is het de dag van de thuiswerker. #dagvandethuiswerker #foto #fotografie #fotograaf #fotomodel #model #fotoshoot 

Zie verder op https://jetjesdag.blogspot.com/2021/03/16-maart-dag-van-de-thuiswerker.html 


Is dat niet leuk? 
 
Zo'n eigen dag? 
 
Ik heb nooit een dag van het kunstmodel gehad, in elk geval. En daar ben ik best een beetje triest over 🙂 🙂
 
Maar alle gekheid op een stokje, als je niet gewend bent om je werk thuis te doen aan de keukentafel, naast een restant van de afwas en een kilo wortelen die nog schoongemaakt moeten worden, dan is het best even wennen. Willen de kinderen dan ook nog van alles en zit de kat midden op je toetsenbord, dan wordt het er allemaal niet gemakkelijker op.
 
Gelukkig heb ik van dit soort zaken geen last. 🙂 🙂 Maar bedenk bij alle bedenkingen ook wat het is, om in de file te moeten staan, of in een volgepropte trein te moeten zitten. Dat is ook niet ideaal. 
 
in een volle trein

 
 
En dan een baas die over je schouder meekijkt wat je aan het doen bent, omdat hij staat te popelen om zijn micromanagement in praktijk te brengen. 
 
En dan mag je ook nog niet zeggen dat je hieper wordt van deze persoon. Want tenslotte bepaalt hij of zij jouw salaris, nietwaar? Kortom, eigenlijk zijn die kattenharen in je toetsenbord dan nog helemaal niet zo erg.


Meer informatie over Team Jetje