Translate

maandag 13 september 2021

Dag van het positieve denken

 Goedemorgen vrienden


DENKEN JULLIE OOK EENS WAT POSITIEVER!

Pak tegenwoordig een boek over "lifestyle" en je vind er passages in over "positief denken". Zeker in publicaties die afkomstig zijn uit de Verenigde staten is het positieve benaderen van letterlijk alles in het leven niet meer weg te denken. 

Een wandelende positiviteitsexplosie
Een wandelende positiviteitsexplosie



En een zekere logica zit er ook wel in, hoewel de neiging tot gruwelijk doorschieten op de loer ligt. En juist dat doorschieten leidt er toe, dat het niet altijd allemaal even serieus wordt genomen, in het wat nuchterder denkende Europa.

Maar er is wel een dag naar genoemd. De dag van het positieve denken. En dat is voor Jetje's dag weer voldoende om er aandacht aan te schenken. (Hé, dat rijmt. :-) :-) ) Niet dat ik mijzelf op positief denken moet wijzen, want ik doe de hele dag niet anders. Ik ben één grote wandelende positiviteitsexplosie!

Om te zien hoe dat uitpakt, zullen jullie naar Jetje's dag moeten gaan, maar dat waren jullie natuurlijk al lang van plan. Jullie vinden de bijdrage van vandaag op https://jetjesdag.blogspot.com/2021/07/13%20augustus%202021.html.

Verder allemaal een prettige en positieve nieuwe week toegewenst met een mooie maandag om de week aan te slingeren.

Groetjes van Henriëtte.

Meer informatie over Team Jetje