Translate

zaterdag 4 augustus 2012

Jose van Waarde en Hans Bos exposeren in galerie het Oude Raadhuis van Warmond



Warmond – de schilder Jose van Waarde en beeldhouwer Hans Bos exposeren van woensdag 15 augustus tot en met zondag 16 september 2012 in Galerie Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 19 augustus om 16.00 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur. In verband met de kunstmarkt op zondag 19 augustus is de galerie geopend van 11 tot 17 uur.

Na haar lerarenopleiding ontwikkelde de schilderes Jose van Waarde uit Heemstede zich naast het lesgeven ook als autonoom schilder. Haar inspiratiebron is de natuur. Zij toont haar landschappen veelal in aardkleuren. Het is opmerkelijk te zien hoe in haar werk de natuur in al haar facetten op een bijzondere wijze een structurele ordening krijgt. In haar werk balaceert zij tussen figuratie en abstractie. Kijk voor meer informatie op de website van Jose: www.josevanwaarde.nl

Beeldhouwer Hans Bos woont en werkt in Leiderdorp. Zijn sculpturen vallen veelal op door hun beslotenheid waarbij symmetrie een belangrijk aspect is. Hij maakt gebruik van diverse materialen, maar steen zoals marmer en arduin blijft zijn grote liefde.
Meer informatie over Team Jetje