Translate

vrijdag 17 september 2021

VEEL GLIM, GLITTER, GITAREN EN GROEN GRAS

 [VEEL GLIM, GLITTER, GITAREN EN GROEN GRAS]

Goedemorgen vrienden,

vandaag is de dag van de countrymuziek. Het is een genre wat je geweldig vindt of dat je intens haat. Er zit niet zoveel tussen. Ach, ik mag er op zijn tijd nog wel eens graag naar luisteren. En als er dan ook nog een speciale dag voor is, dan moet ik daar op Jetje's dag natuurlijk wel even aandacht aan schenken. Zie https://jetjesdag.blogspot.com/2021/09/17september2021.html

Dag van de countrymuziek



Om de juiste sfeer voor country op de snuiven ben ik maar eens wat rond gaan kijken in het gebied van het zogenaamde groene hart. Één van de weinige stukken Nederland waar nog wat groen te vinden is, met hier en daar een koe en een windmolen. Kortom, zo'n gebied waar alle projectontwikkelaars en hun politici kwijlend bij staan te kijken, hoe die ruimte volgebouwd kan worden met grote kantoorpanden met "Te huur" er op. Het is echt verbluffend hoe bijvoorbeeld de Haarlemmermeerpolder in een jaar of dertig van uitgestrekt open gebied verloederd is, naar één heel groot industrieterrein. Best jammer, want ruimte die weg is, komt nooit meer terug.

Na deze sombere constatering wens ik jullie vandaag nog een fijne vrijdag en alvast een prettig weekend met veel ruimte om je heen. Tot maandag.

Groetjes van Henriëtte.

Meer informatie over Team Jetje