Translate

woensdag 19 september 2012

Inzenden voor de Nationale Grafiekprijs


'Altijd voor Kunst' heeft een nieuwsbrief verspreid over de Nationale Grafiekprijs. De prijs zet grafische kunst in de schijnwerpers en meer in het bijzonder Nederlandse grafisch kunstenaars die meedoen met de verkiezing. De winnaar ontvangt, naast vijf AE’s, een geldprijs die, afhankelijk van de in productie genomen prent, varieert van 1500 tot 2000 euro. 
De Nationale Grafiekprijs wordt georganiseerd door Business Art Service (BAS) in Raamsdonksveer. BAS is de grootste kunstuitleen van de Nederland en België en al 25 jaar gespecialiseerd in verhuur en verkoop van kunst en collectiebeheer voor bedrijven en instellingen.
Op zondag 11 november 2012 wordt in Ahoy te Rotterdam voor de achtste keer de Nationale Grafiekprijs uitgereikt. Elke beroepskunstenaar wordt uitgenodigd om met een niet eerder uitgegeven werk deel te nemen aan deze Grafiekprijs. Meedoen is kosteloos.
Een deskundige vakjury selecteert tien kunstwerken uit de inzendingen. De werken worden beoordeeld op het gebruik van de techniek, authenticiteit en hun expressiekracht. Het publiek en de jury bepalen uiteindelijk aan wie de prijs wordt toegekend.
Door mee te doen, maak je kans op nominatie. En genomineerd worden, betekent dat je jouw werk nadrukkelijk op de kaart zet en het onder de aandacht brengt van duizenden kunstliefhebbers.
De genomineerde werken worden tijdens de Nationale Kunstdagen, op 10 en 11 november, in Ahoy Rotterdam geëxposeerd. Daar zullen meer dan 5000 kunstliefhebbers de werken bewonderen. Alle inzenders krijgen gratis toegangskaarten voor de Nationale Kunstdagen.
Als je prent wint, wordt deze door Business Art Service (BAS) in productie genomen en ontvang je een mooi bedrag aan tekengeld plus vijf EA's voor eigen gebruik. Je werk dient uiterlijk 3 oktober te zijn ontvangen. Je prent kan kosteloos worden gestuurd naar: Business Art Service, Antwoordnummer 28031, 4940 VL Raamsdonksveer, o.v.v. Nationale Grafiekprijs. 
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op: http://www.kunst.nl/Voorwaarden-BAS-Grafiekprijs.
Foto: monoprint van Hilly van Eerten

Meer informatie over Team Jetje